2 x salix integra

Salix integra, poznat i kao japanska vrba, jedinstven je dodatak svakom vrtu, donoseći s sebe dah elegancije i mira. Ovo prelepo drvo, sa svojim sjajnim, zelenim listovima koji prelaze u prefinjene nijanse ružičaste i bele, nije samo vizuelno očaravajuće, već i simbol snage i otpornosti. Salix integra, sa svojom kompaktnom veličinom, idealan je za manje prostore, pružajući sofisticiranu lepotu bez potrebe za obimnim zemljištem.

Uz Salix integru, svaki vrt može postati oaza mira i lepote. Ovo drvo je nezahtevno za održavanje, što ga čini savršenim izborom za kako iskusne tako i za početnike u vrtlarstvu. Salix integra uspeva u širokom spektru klimatskih uslova i lako se prilagođava različitim vrstama tla, što ga čini idealnim za različite vrtne projekte.

Neka Salix integra bude vaš izbor ako želite da unesete komad prirodne elegancije u svoj vrt. Sa svojom jedinstvenom bojom i oblikom, ovo drvo će sigurno privući pažnju i postati centralna tačka vašeg spoljnog prostora. Nemojte propustiti priliku da dodate ovaj neobičan i privlačan element u svoj vrt. Salix integra nije samo biljka; to je izjava o stilu, izdržljivosti i neodoljivoj lepoti prirode. Oplemenite svoj vrt danas sa Salix integrom i uživajte u njegovoj neprolaznoj lepoti kroz sve godišnje doba.

 

Za ovu cenu dobijate 2x salix integra u saksiji

4.800,00 RSD 2.400,00 RSD
Proizvod je dodat u Vašu korpu
Cena: 2.400,00 RSD
Molim Vas izaberite: