6 x Photinia fraseri "Red Robin"

Osvežite Vaš Vrt Sa Našim Paketom od 6 Sadnica Fotinije Red Rubin 80-100cm!

Ponosno predstavljamo naš ekskluzivni paket od 6 sadnica Fotinije Red Rubin, savršen izbor za unapređenje vašeg vrta ili dvorišta. Fotinija Red Rubin se izdvaja svojim prepoznatljivim tamno crvenim lišćem, donoseći dubinu i šarm u vašem spoljnom prostoru.

Zašto Izabrati Fotiniju Red Rubin:

Crveno Lišće: Ova sorta Fotinije je poznata po intenzivnom crvenom lišću koje stvara dramatičan kontrast u vrtu.

Svestranost: Fotinija "Red Rubin" je veoma svestrana i može se koristiti za stvaranje živih ograda, žardinjera ili kao samostalne biljke.

Lako Održavanje: Fotinija Red Rubin je jednostavna za održavanje. Zahteva minimalno zalivanje i povremeno orezivanje kako bi očuvala svoj privlačan oblik.

Očuvanje Privatnosti: Ova sorta može poslužiti kao izvanredna prirodna ograda, pružajući vam privatnost i lepotu u isto vreme.

Ovaj paket sadnica je fantastičan način da obogatite svoj vrt prelepim tamno crvenim lišćem i jedinstvenim šarmom. Bilo da želite dodati dramu svom vrtu ili stvoriti upečatljive kompozicije, Fotinija Red Rubin će ispuniti vaše potrebe.

Iskoristite ovu priliku da unesete dubinu i lepotu u svoj vrt. Nabavite svoj paket od 6 sadnica Fotinije "Red Rubin" danas i započnite putovanje ka prelepom i šarmantnom vrtu!

Kontaktirajte nas da biste naručili ovaj ekskluzivni komplet i osvežili svoj vrt sa Fotinijom Red Rubin. Vaš vrt će se istaći zahvaljujući ovoj prelepoj sorti Fotinije.

 
 
6.000,00 RSD 4.500,00 RSD
Proizvod je dodat u Vašu korpu
Cena: 4.500,00 RSD
Molim Vas izaberite: