Paket zdravlja 2xcarex amazon 2x carex fire 3x vuciji trn 2x brusnica

Paket zdravlja "Elegancija i Ubiranje Svežih Plodova" za baštu od 2 kvadratna metra:

Ovaj jedinstveni paket sadnica spojio je lepotu i korist u jednom. Sa ovim paketom možete stvoriti predivnu baštu na površini od 2 kvadratna metra koja će vas očarati svojom elegancijom i omogućiti vam da ubirate sveže plodove. Evo opisa sadnica koje ovaj paket sadrži:

 1. Carex Amazon 2x:

  • Carex Amazon je ukrasna trava koja će dodati teksturu i estetsku vrednost vašoj bašti. Ova biljka ima atraktivne, prostrane zelene listove i odlično se uklapa u različite baštenske dizajne.
 2. Carex Fire 2x:

  • Carex Fire je još jedna ukrasna trava, ali sa zanimljivim crvenim tonovima u svojim listovima. Ova biljka će uneti toplinu i boju u vaš vrt.
 3. Vuci Trn 3x (Vuciji trn 3x):

  • Vuci trn je grm koji proizvodi bobice koje su bogate vitaminima i antioksidansima. Osim što privlači ptice svojim plodovima, ovaj grm će pružiti i lepu dekorativnu vrednost.
 4. Brusnica 2x:

  • Brusnica je voćna biljka poznata po svojim crvenim bobicama koje se koriste za pravljenje raznih poslastica i sokova. Ove biljke će vam omogućiti da uzgajate sopstvene brusnice u vašoj bašti.

Ovaj paket donosi harmoniju između estetike i koristi, omogućujući vam da uživate u lepoti vaše bašte dok ubirete sveže plodove.

4.150,00 RSD 2.999,00 RSD
Proizvod je dodat u Vašu korpu
Cena: 2.999,00 RSD
Molim Vas izaberite: