Bastenski paket 1x fotinija na stapu 4x carex fire

Opis proizvoda: "Oaza Zelenila za Vašu Baštu - Bastenski Paket sa Fotinijom i Carex Fire Biljkama"

Osvojite srca svojih gostiju i stvorite impresivno zelenu oazu u svojoj bašti uz naš Bastenski Paket sa Fotinijom i Carex Fire biljkama. Ovaj ekskluzivni paket donosi Vam savršenu kombinaciju lepote i lakoće održavanja za vašu baštu.

Fotinija na Stapu (Photinia Fraseri):

Fotinija na stapu je prava zvezda ove kolekcije. Svojom elegantnom visinom i bujnom krunom, ova biljka dodaje vertikalnu dimenziju vašem vrtu i čini ga još atraktivnijim. Listovi fotinije su sjajno crveni tokom proleća i rane jeseni, a postaju tamnozelene tokom leta, čime stvaraju dinamičan kontrast u vašem okolišu. Osim što je estetski privlačna, fotinija je i izuzetno otporna na različite vremenske uslove, što je čini idealnim izborom za sve sezone.

Carex Fire Biljke:

Četiri biljke Carex Fire u ovom paketu dodaju dubinu i teksturu vašem vrtu. Ove niske, zelenkaste biljke sa karakterističnim narandžastim vrhovima svojim mekim lišćem stvaraju prirodan i atraktivan ambijent u vašoj bašti. Njihova prisutnost čini ovu kolekciju još bogatijom i doprinosi harmoničnoj kombinaciji različitih biljnih vrsta.

Odabrana za Vašu Sreću:

Svaka biljka u našem Bastenskom Paketu pažljivo je odabrana kako bismo osigurali optimalnu kombinaciju boja, tekstura i veličina. Ovaj paket je pogodan za sadnju na površini od najmanje 80cm x 80cm, što vam omogućava da stvorite prekrasan kutak u svom dvorištu, terasi ili vrtu.

Neka vaša bašta zasija sjajem sa našim Bastenskim Paketom sa Fotinijom i Carex Fire biljkama. Oplemenite svoj prostor, privucite pažnju i stvorite miran kutak za uživanje u prirodi. Ova kolekcija je prava investicija u lepotu i harmoniju vaše bašte. Ne čekajte, naručite svoj Bastenski Paket danas i učinite svoj vrt još privlačnijim!

6.000,00 RSD 4.999,00 RSD
Proizvod je dodat u Vašu korpu
Cena: 4.999,00 RSD
Molim Vas izaberite: