Photinija Red robin 10 sadnica

Osvežite Vaš Vrt Sa Našim Paketom od 10 Sadnica Fotinije Red Rubin 40-50cm!

Ponosno predstavljamo naš ekskluzivni paket od 10 sadnica Fotinije Red Rubin, savršen izbor za unapređenje vašeg vrta ili dvorišta. Fotinija Red Rubin se izdvaja svojim prepoznatljivim tamno crvenim lišćem, donoseći dubinu i šarm u vašem spoljnom prostoru.

Zašto Izabrati Fotiniju Red Rubin:

Crveno Lišće: Ova sorta Fotinije je poznata po intenzivnom crvenom lišću koje stvara dramatičan kontrast u vrtu.

Svestranost: Fotinija Red Rubin je veoma svestrana i može se koristiti za stvaranje živih ograda, žardinjera ili kao samostalne biljke.

Lako Održavanje: Fotinija Red Rubin je jednostavna za održavanje. Zahteva minimalno zalivanje i povremeno orezivanje kako bi očuvala svoj privlačan oblik.

Očuvanje Privatnosti: Ova sorta može poslužiti kao izvanredna prirodna ograda, pružajući vam privatnost i lepotu u isto vreme.

Ovaj paket sadnica je fantastičan način da obogatite svoj vrt prelepim tamno crvenim lišćem i jedinstvenim šarmom. Bilo da želite dodati dramu svom vrtu ili stvoriti upečatljive kompozicije, Fotinija Red Rubin će ispuniti vaše potrebe.

Iskoristite ovu priliku da unesete dubinu i lepotu u svoj vrt. Nabavite svoj paket od 10 sadnica Fotinije Red Rubin danas i započnite putovanje ka prelepom i šarmantnom vrtu!

Kontaktirajte nas da biste naručili ovaj ekskluzivni komplet i osvežili svoj vrt sa Fotinijom Red Rubin. Vaš vrt će se istaći zahvaljujući ovoj prelepoj sorti Fotinije.

6.500,00 RSD 5.500,00 RSD
Proizvod je dodat u Vašu korpu
Cena: 5.500,00 RSD
Molim Vas izaberite: