5 sadnica tuje Smaragd 20-30cm

Predstavljamo vam naš ekskluzivni paket od 5 sadnica tuja Smaragd, idealan izbor za osveženje i oplemenjivanje vašeg vrta ili dvorišta. Tuje "Smaragd" se izdvajaju svojom karakterističnom smaragdno zelenom bojom lišća i gustim krošnjama koje donose eleganciju i privlačnost u vašem spoljnom prostoru.

Zašto Izabrati Tuje Smaragd:

Smaragdno Zeleno Lišće: Ove tuje se ponose prelepim smaragdno zelenim lišćem koje zadržava svoju boju tokom cele godine, pružajući vam neprekidan zeleni pejzaž.

Elegancija i Gustoća: Tuje "Smaragd" imaju gustu krošnju koja pruža privatnost i šarm vašem vrtu.

Svestranost: Ove biljke su veoma svestrane i mogu se koristiti za stvaranje živih ograda, zelenih zidova, ili kao solitarne biljke u vašem vrtu.

Održavanje: Tuje Smaragd su veoma jednostavne za održavanje. Zahtevaju  zalivanje i povremeno orezivanje kako bi očuvale svoj kompaktni oblik.

Ovaj paket sadnica  je odlična prilika da unesete eleganciju i zelenilo u svoj vrt. Bez obzira da li želite stvoriti privatnu oazu, definisati granice svog vrta ili dodati strukturu i teksturu svom pejzažu, tuje Smaragd će ispuniti vaše potrebe.

Iskoristite ovu priliku da oplemenite svoj vrt i učinite ga privlačnim tokom cele godine. Nabavite svoj paket od 5 sadnica danas i započnite putovanje ka zelenom i elegantnom vrtu.

Kontaktirajte nas da biste naručili ovaj ekskluzivni komplet i uneli smaragdnu svežinu u svoj vrt. Vaš vrt će zablistati zahvaljujući ovim prelepim tujama.

2.000,00 RSD 999,00 RSD
Proizvod je dodat u Vašu korpu
Cena: 999,00 RSD
Molim Vas izaberite: