Lagestroemia indica - indijski jorgovan

Zaronite u čaroliju dalekog Istoka i dodajte jedinstveni pečat vašem prostoru sa našim indijskim jorgovanom visine 70-80 cm, čiji su cvetovi očaravajuće crvene boje. Ova specijalna biljka nije samo vizuelno zadivljujuća; ona je simbol ljubavi i strasti, sposobna da transformiše svaki kutak u oazu mira i lepote.

Sa svojom optimalnom visinom od 70-80 cm, indijski jorgovan se savršeno uklapa kako u unutrašnje, tako i u spoljašnje prostore, donoseći sofisticiranost i vibrantnu energiju gde god da ga postavite. Njegovi intenzivno crveni cvetovi privlače poglede i odišu elegancijom, pružajući svakodnevnu dozu lepote i inspiracije.

Odgajan s velikom pažnjom, naš indijski jorgovan je prilagođen za jednostavno održavanje, što ga čini idealnim izborom čak i za one koji tek ulaze u svet biljaka. Njegova sposobnost da cveta pod različitim uslovima čini ga ne samo prelepim ukrasom, već i simbolom adaptabilnosti i otpornosti.

Uz svaku kupovinu, dobijate detaljan vodič za negu, koji će vam pomoći da vaš indijski jorgovan raste zdravo i srećno, cvetajući godinama koje dolaze. Bilo da ga smestite na prozorsku dasku, u dnevnu sobu ili na terasu, ovaj prelepi jorgovan će uneti toplinu, boju i život u vaš prostor.

Ne propustite priliku da unesete deo egzotične lepote u svoj dom ili vrt. Indijski jorgovan visine 70-80 cm sa crvenim cvetovima nije samo biljka; to je izraz vaše želje za lepotom i vašeg senzibiliteta prema prirodi. Naručite sada i dozvolite da ovaj spektakularni indijski jorgovan obogati vaš životni prostor svojom neprevaziđenom lepotom i vibracijom.

3.600,00 RSD 2.800,00 RSD
The product is added to shopping cart
Price: 2.800,00 RSD
Please choose: